Agenda 21 Escolar al Carnaval de Vilanova i la Geltrú

La iniciativa de l'any passat de tornar a decorar els carrers per Carnaval amb la col·laboració dels centres educatius de la ciutat va superar totes les expectatives. Aquest any pel Carnaval, una vegada més, els centres educatius de Vilanova i la Geltrú han tornat a treballar amb moltes ganes per ajudar a recuperar el guarniment dels carrers de Vilanova i la Geltrú pel Carnaval. Enguany la participació de més escoles i instituts ens ha permès   gaudir de més  carrers guarnits amb materials reciclats .

A les escoles els nens i nenes han treballat de valent , exprimint la seva imaginació per reciclar i reutilitzar tot tipus de materials i aconseguir uns guarniments realment espectaculars. A les escoles el programa d'Agenda 21 Escolar ha arrelat molt profundament ajudant a generar hàbits sostenibles. D'aquesta manera, els centres participants, han reutilitzat qualsevol objecte o material donant-li un sentit artístic i estètic molt innovador. El treball en equip, la creativitat i l'esforç de mestres i alumnes ens ha mostrat un esperit de col·laboració totalment desinteressat.

L' Institut Francesc Xavier Lluch i Rafecas ha guarnit el carrer Sant Sebastià, l'Escola El Cim el carrer Caputxins i l'Escola  Itaca el carrer Sant Gervasi, l'Escola Canigó el carrer Teatre i el carrer Jardí, l'Escola Pia, l'Escola El Margalló i l'Escola Cossetània s¡ha repartit el carrer de l'Aigua i l'Escola Ginesta el carrer Nou. Això es clar no hauria estat possible sense veïns, Associacions i diverses entitats de la ciutat amb les que s'han dedicats esforços conjuntament per decorar els  carrers.

1
1
Categories:
Bones pràctiques