Novetats XarxaenXarxa: Hem millorat l'ordenació per trobar els continguts

Benvolguts/des, membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Aprofitant l'inici de curs hem incorporat algunes novetats en el funcionament de la comunitat virtual de la Xarxa per tal que us sigui més fàcil trobar els continguts que busqueu i una actualització de la nostra capçalera. Més informació a continuació...

 1. Hem creat un Menú superior on tots els continguts estan ordenats per grans TEMES.
   
 2. Ara totes les cerques de continguts les podeu creuar per TEMES i per tipologia (Calendari, Notícies, Documents,...). Això sí, sempre només veureu els documents d'accés generals i els específics dels vostres grups de treball.
   
 3. Al Menú esquerra de Calendari hem creat categories d'activitats (Tallers, jornades, reunions...).
   
 4. Al Menú esquerra d'Apunts hem dividit els continguts en: La Xarxa informa, Notícies, Convocatòries, Subvencions, Bones pràctiques i Blog.
   
 5. Al Menú esquerra de Documents hem posat els documents en carpetes (Actes, Ponències i documentació,   Informes, Banc de recursos, Bones pràctiques, Catàleg d'estalvi econòmic, Guies o Manuals, Ordenances i normativa i Altres).