Seminaris tècnics d'acció locals d'adaptació al canvi climàtic. 3. FINANÇAMENT DE L'ADAPTACIÓ

dijous
26
10:00h
mai 2022
Data de finalització: divendres, 27/05/2022 - 12:00

PROGRAMA

INSCRIPCIONS al formulari de l'enllaç

La Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, organitzen aquest cicle de seminaris tècnics sobre accions locals d’adaptació al canvi climàtic.

A través d’aquest cicle es volen aportar i compartir coneixements fruit de les accions concretes d’adaptació que estan portant a terme diferents ajuntaments i ens municipals. 

La tercera sessió exposarà diversos mecanismes per actuar, el concepte del cost de no actuar i l'avaluació dels costos de l'adaptació. Tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig, de 10 a 12 h, a través de la plataforma Zoom. 

Les persones inscrites en anteriors sessions no cal us torneu a inscriure. Us farem arribar l'accés a les sessions virtuals directament.

Comptarem amb intervencions de:

Marc Sanglas, director de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic.

Tècnica de projectes de l'Àrea de Planificació Estratègica del Consell Comarcal del Maresme

Silvia Fernández-Campa, coordinadora de l’Àrea de Renaturalització i Resiliència Urbana de la Fundación Biodiversidad.

Patricia B. Llopis, especialista de desenvolupament urbà del Banc Europeu d’Inversions (EIB). En diferit.

Elena Veza, tècnica del Servei d’Emergència climàtica i educació ambiental de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Laura Noguera, tècnica del Departament de Planificació Estratègica de MCRIT i Tània Da Silva, Directora de Projectes de l’Àrea de Sostenibilitat de l’Institut Cerdà.

Alfonso Javier Garcia, Cap Negociat d’Instal·lacions de l’Ajuntament Molins de Rei; Laura Carbó, tècnica de medi ambient de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i, Maria Busquets, tècnica de promoció ambiental i medi ambient de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

Montse Martínez, responsable de R+D+i en la direcció de Canvi Climàtic i Resiliència d’Aquatec.

Javier Gómez, soci d’Arç Cooperativa.