Seminari transnacional sobre estratègies de gestió i prevenció dels impactes de la sequera en els boscos de les mutanyes del SUDOE

dijous
30
10:00h
Setembre 2021
Data de finalització: dijous, 30/09/2021 - 14:00

Ens plau anunciar-vos que el seminari del projecte SUDOE MONTCLIMA sobre Estratègies per a la gestió i prevenció dels impactes de la sequera en els boscos de les muntanyes de l'espai SUDOE  tindrà lloc a Barcelona el 30 de setembre de 2021.

Aquest seminari transnacional se centrarà en l'intercanvi de coneixements i experiències sobre bones pràctiques de gestió i estratègies de prevenció de la sequera en els boscos de l'espai SUDOE amb la finalitat de contribuir a les polítiques de gestió de la sequera en l'àmbit forestal. També serà una oportunitat per presentar els avenços del Projecte MONTCLIMA i els seus objectius.

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ

La inscripció es realitzarà a través d'aquest formulari d'inscripció. Serà possible assistir al seminari de forma totalment virtual. El Seminari se celebrarà a la seu de l’Institut d'Estudis Catalans (c/Carme 47, Barcelona) i inclourà una visita de camp a la tarda a l'experiència pilot MONTCLIMA.

La inscripció inclou una pausa-cafè,  un dinar informal i el transport a la visita de camp.

Hi haurà traducció simultània al castellà, francès i portuguès.

OBJETIUS

Aquest seminari temàtic té com a objectiu compartir coneixements i experiències sobre bones pràctiques de la sequera als boscos de les muntanyes SUDOE, amb l'objectiu de contribuir a les polítiques de gestió forestal i preventió de la sequera.

Alhora, en aquest seminari es presentaran els avenços del projecte MONTCLIMA, en concret les expei+encies pilot, per tal de millorar la governança i la gestió dels riscos naturals a través de la cooperació transnacional dels països de l'espai SUDOE i el desenvolupament d'una estratègia comjuna de gestió i prevenció de riscos.