Consulta pública prèvia en matèria de Comunitats Energètiques Locals (CELS) - IDAE

divendres
27
11:00h
Novembre 2020
Data de finalització: divendres, 27/11/2020 - 13:00

Ens informem des de l'IDAE que el passat dimarts 17 de novembre es va publicar la consulta pública prèvia de Comunitats Energètiques Locals (CELS), oberta fins el dimecres 2 de desembre.

La finalitat de la consulta és recollir, directament o a través de les seves organitzacions representatives, l'opinió dels col·lectius i entitats interessades, de les administracions i dels agents potencialment involucrats en el desenvolupament de les CELS, sobre el plantejament per a la transposició de les esmentades directives europees a l'ordenament jurídic espanyol, la identificació de prioritats i principals reptes, així com les potencials mesures per poder superar-los.

Per aquest motiu, us conviden et volem convidar a la Jornada web "Consulta pública prèvia en matèria de Comunitats Energètiques Locals (CELS)", que es realitzarà el proper 27 de novembre de 2020, i té com a objectius informar sobre aquesta consulta i de l'activitat relacionada amb les Cels, així com fomentar la participació en la mateixa i aclarir dubtes a l'respecte.

En el document adjunt podeu trobar el programa d'aquesta jornada, així com una guia bàsica d'accés a Webex.

A continuació, tens una invitació Webex que et permetrà accedir a la reunió, la qual t'agraïm facis extensiva als membres de la teva associació / entitat.


Consulta pública prèvia en matèria de Comunitats Energètiques Locals (CELS)

Organitzador: Gabinet Comunicació IDAE

divendres, novembre 27, 2020

11:00 | (UTC + 01: 00) Brussel·les, Copenhaguen, Madrid, París | 1 Hora 30 minuts.

Registrar <https://idae.webex.com/idae-es/j.php?RGID=r0427da376591d34dc271f9d8f4baa201>