Interactiu: Ara és l'hora de compartir l'energia renovable! (Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023)

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible (European Sustainable Energy Week o EUSEW, per les seves sigles en anglès) és una iniciativa de la Comissió Europea que té l'objectiu de promoure l'eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països.

Aquest 2023, la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, se celebra del 20 al 22 de juny i el lema de la Unió Europea per l'edició d'enguany és: "Accelerating the clean energy transition - towards lower bills and greater skills".

Compartim amb els ens locals membres de la Xarxa l'interactiu conjunt de recursos per promoure l'autoconsum compartit i les comunitats energètiques, per tal el feu arribar a la ciutadania a través dels vostres canals de comunicació i incrustat a les webs.  Si us interessa una versió personalitzada amb recursos del vostre ens local ens ho podeu demanar a xarxasost@diba.cat .