Aparador de recursos d'educació ambiental de suport a activitats per la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient 2023

Per a ens locals de la província de Barcelona

Del 22 de maig al 5 de juny se celebra la 8a edició de la Setmana de la Natura 2023, per tant, del Dia Internacional de la Diversitat Biològica al Dia Mundial del Medi Ambient. 15 dies per apropar-te a conèixer, estimar i passar a l’acció per la natura. I el 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA): una jornada per fomentar la sensibilització i l'acció global per a la protecció del medi ambient. 

En el context d'aquestes dues campanyes, molts ens locals organitzeu activitats per donar a conèixer el vostre entorn natural. 

L'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona ofereix una selecció del seu Catàleg de recursos d'educació ambiental que inclou aquelles exposicions, activitats amb monitoratge i material en préstec més adient per la temàtica i les dates. Cada recurs disposa d'accés al formulari de sol·licituds.

Tota la informació de l'aparador a l'enllaç.

1
Temes:
Educació
1
Categories:
La Xarxa informa
1
Grups de treball:
5. Educació ecosocial