La Comissió de seguiment de la Xarxa intercanvia experiències sobre transició energètica local

Fruit dels acords adoptats a la 20ena Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, el 18 de novembre es va constituir la nova Comissió de seguiment, l’òrgan regular de trobada i seguiment de l’activitat de la Xarxa entre Assemblees.

La Comissió de Seguiment és l´òrgan de direcció i el màxim òrgan operatiu de decisió i administració per delegació de l'Assemblea. Està integrada pel President, els Vice-presidents, i un conjunt de vocals, en representació de les entitats locals membres de la Xarxa. Podeu consultar qui en son membres a l'enllaç.

L’objectiu per aquest mandat és que sigui un espai - virtual de moment - on compartir i detectar oportunitats de treball en xarxa per impulsar els objectius i accions que es van acordar a l’Assemblea.

Es va iniciar aquest nou mandat centrant la sessió de constitució en les polítiques locals de transició energètica, un línia d’acció clau per a la recuperació verda i per a la millora ambiental, però també social i econòmica.

Un cop acabada la sessió, tots els membres de la Xarxa podeu recuperar els continguts de la trobada.

Presentació Comissió de Seguiment 18/11/2020