SUSPESA FINS A NOVA DATA la 20a Assemblea general de la Xarxa

Benvolgudes i benvolguts membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat,

NOTA DE SUSPENSIÓ DE L'ACTIVITAT: A causa de la crisi sanitaria en relació al brot del coronavirus la Diputació de Barcelona, responsable de la Secretaria tècnica de la Xarxa, ha adoptat les mesures adreçades a minimitzar les situacions de risc i suspèn la realització de congressos, seminaris, jornades i altres reunions de caire similar, així com també tota l’activitat formativa i les activitats que es puguin realitzar als espais públics que comportin la concentració d’un elevat nombre de persones en un espai tancat, sense afectar al servei ordinari d’aquests espais. Es prenen aquest conjunt de mesures amb la finalitat de col·laborar amb les directrius donades per les autoritats de salut pública per tal de contenir, en la mesura del possible, la propagació del virus.

PER AQUEST MOTIU, US INFORMEM QUE ES SUSPEN FINS A NOVA DATA LA 20a ASSEMBLEA GENERAL DE LA XARXA PREVISTA PEL DIMARTS 17 DE MARÇ A MONTCADA I REIXAC. 

En breu us informarem de més detalls per tal d'adoptar els acords previstos a l'Assemblea.