IX TROBADA INTERCENTRES DE PRIMÀRIA A VNG

Les instal·lacions del CRIA (Centre de Recursos i Informació Ambiental) han acollit aquest dimarts la IV Trobada Intercentres de Primària, que anualment s'organitza dins el programa de l'Agenda 21 escolar, del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La trobada ha servit perquè l'alumnat de les escoles participants poguessin compartir les seves experiència, explicant els projectes ambientals que fan a les seves escoles. Així dons, a la Trobada hem pogut gaudir d’una jornada excel·lent, en la que els nens i nenes de les escoles de primària ens han demostrat que any rere any totes les escoles augmenten els seus projectes ambientals. Aquest any ha quedat latent que l’educació ambiental sota el programa Agenda 21 Escolar a l’escoles s’ha consolidat. Hem pogut veure que la gran majoria de les escoles tenen Hort Escolar, tenen un programa de recollida selectiva de residus (paper, etc), i com no, tenen el projecte Claki de recollida d’Oli de cuina.

Els participants han iniciat els treballs de preparació del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, entre els quals hi havia decidir quin seria el tema central del manifest. Després que els nens i nenes es dividissin en grups per consensuar propostes, s'ha decidit que el MAR centrarà el text del manifest. Posteriorment també s'han escollit les persones que hi donaran lectura en un acte que se celebrarà el mateix divendres dia 5. 


Els nens i nenes també han pogut gaudir de la IX Mostra d'Art d'Objectes reciclats i reutilitzats, que fins el 4 de juny es pot visitar al CRIA

1
Temes:
Educació
1
Categories:
Notícies