L'inflable "Saltem amb Energia" s'estrena amb èxit a la Festa del Riu del Prat de Llobregat

El Prat de Llobregat va celebrar, el passat 1 de juny, la Festa del Riu. Una festa popular que pretén obrir la ciutat al seu tram del riu més proper. Aquesta festa ciutadana va estar liderada pel departament de Medi Ambient,  i  també  van participar les àrees d'esports, cultura, joventut i educació. L’activitat central va ser una bicicletada que acabava el seu recorregut urbà, al riu. Es van organitzar tallers de caire naturalístic, concurs de dibuix, activitats esportives a l’aire lliure, exhibició de skate  i altres.

L’inflable Saltem amb Energia es va instal·lar a un lloc estratègic de la Festa, al llarg de tot el matí. Va ser un èxit de participació i les cues de nens i nenes que volien fer-lo servir van ser constants. S’estima que a la Festa van participar unes 2000 persones.