Autoconsum energètic municipal a partir de la biomassa al Baix Llobregat

dijous
25
09:30h
Febrer 2021
Data de finalització: dijous, 25/02/2021 - 12:30

La biomassa juga un paper clau en la descarbonització dels equipaments municipals i en l’abandonament de l’ús de combustibles fòssils, així com en els objectius marcats per assolir la transició energètica i l’adaptació al canvi climàtic. La comarca del Baix Llobregat, és rica amb biomassa forestal i és, alhora, una zona amb un elevat risc d’incendis forestals, amb potencials greus afectacions a la població que rodeja la seva massa boscosa.

Diferents ajuntaments de la comarca, ja han decidit fer un pas endavant, i apostar per la biomassa com energia per l’autoconsum energètic i per la sostenibilitat del seu entorn. En aquest sentit, coneixerem les experiències de primera mà d’aquests ajuntaments i es comentaran les claus de desenvolupament de la biomassa en aquesta zona

PROGRAMA

Organitza: Clúster Bioenergia Catalunya, Consell Comarcal del Baix Llobregat i Muntanyes del BaixAquesta jornada es realitzarà en línia.

Si esteu interessades/ts en seguir les seves explicacions us podeu inscriure mitjançant el correu info@clusterbioenergia.cat. Uns dies abans de la sessió ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos l’enllaç des d’on podreu participar a la jornada. 

També us podeu inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt