VÍDEO: Clúster Bioenergia de Catalunya amb la iniciativa Esports pel Clima ofereix suport a equipaments esportius municipals

Des del Clúster Bioenergia Catalunya presenten el projecte Esport pel Clima, centres esportius per l’acció climàtica i la prevenció d’incendis forestals.

Actualment, a Catalunya, ja es disposa d’un centenar de centres esportius que s'abasteixen amb biomassa forestal, si bé el potencial de centres que poden incorporar la biomassa és enorme. La biomassa, a més de ser una energia neutra en emissions de carboni, ofereix al mateix temps un estalvi econòmic, que pot arribar a superar el 60% respecte als combustibles fòssils. A més, els seus preus són molt més estables en el temps.

Aquest projecte té com a objecte principal el desenvolupament d’un projecte estratègic per l’impuls de la descarbonització dels centres esportius a partir de l’impuls d’instal·lacions de biomassa, promovent l’acció climàtica i contribuint a la prevenció dels incendis forestals. Ens agradaria compartir amb tu aquest projecte!

Ens posem el repte d'arribar a 200 centres esportius abans de 2030 que, junts, estalviïn 25.000 tones de CO2.

Què s'ofereix? Acompanyament en el desenvolupament dels estudis de viabilitat de les instal·lacions així com en l’estudi demostratiu de finançament participatiu i sostenible d’aquestes.

Si el vostre ens local hi està interessat. Aquí teniu la web amb tota la informació.
 

See video
CBC