VÍDEOS de la Xarxa

VÍDEO: Jornada "Fonts naturals" (22 de novembre del 2023)

Enregistrament de la jornada tècnica sobre la gestió de la qualitat i l’entorn de les aigües de les fonts naturals de la província de Barcelona, organitzada per la Diputació de Barcelona. Realitzada el 22 de novembre del 2023 a Barcelona.

Fonts Naturals
See video

VÍDEOS: Experts i ponents al Congrés de Qualitat de l'Aire

Els dies 26 i 27 d'octubre s'ha celebrat el 3r Congrés de Qualitat de l'Aire a Sabadell.

Podeu recuperar diverses entrevistes breus a alguns dels principals ponents al nou canal de Youtube del congrés: https://www.youtube.com/@CongresdelaQualitatdelAire

Xavier Querol
See video

VÍDEO: Jornada "La taxa de residus. La reglamentació del servei i l’ordenança fiscal reguladora de la taxa" (juliol, 2023)

Organitzada per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Barcelona i l'Agència de Residus de Catalunya el 13 de juliol del 2023, a Barcelona.

RESIDUS
See video

VÍDEO: Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023

Del 20 al 22 de juny, celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2023 #SetmanaEnergia23

Estrena del vídeo a tots els canals de les entitats organitzadores l'11 de juny a les 19 h.

EUSEW23
See video

VÍDEO: Experiències que aposten per una transició ecosocial (V Fòrum sobre medi ambient i món local)

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha organitzat el V Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local els dies 28 de febrer i 1 de març del 2023. El Fòrum ha estat el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local.

El V Fòrum s'ha dividit en tres itineraris temàtics. L'itinerari sobre reptes ecosocials ha realitzat una taula rodona amb representants de diverses administracions locals.

Continguts:
 

Transició ecosocial
See video

VÍDEO: Experiències sobre naturalització de les ciutats (V Fòrum sobre medi ambient i món local)

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha organitzat el V Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local els dies 28 de febrer i 1 de març del 2023. El Fòrum ha estat el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local.

El V Fòrum s'ha dividit en tres itineraris temàtics. L'itinerari sobre naturalització ha realitzat una sessió doble d'intercanvi d'experiències.
 

Experiències memorables sobre la naturalització de les ciutats i els pobles.

Naturalització
See video

VÍDEO: Reptes ecosocials del segle XXI. El futur és ara i aquí (V Fòrum sobre medi ambient i mon local)

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha organitzat el V Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local els dies 28 de febrer i 1 de març del 2023. El Fòrum ha estat el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local. El V Fòrum s'ha dividit en tres itineraris temàtics.

V Fòrum
See video

VÍDEO: Repensar la transició energètica ? (V Fòrum sobre medi ambient i mon local)

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha organitzat el V Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local els dies 28 de febrer i 1 de març del 2023. El Fòrum ha estat el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local. El V Fòrum s'ha dividit en tres itineraris temàtics.

See video
See video

VÍDEO: Fernando Valladares "Les crisis futures són present: la ciència avisa i també proposa"

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha organitzat el V Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local els dies 28 de febrer i 1 de març del 2023.

El Fòrum ha estat el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local. La sessió inaugural ha comptat amb Fernando Valladares, doctor en Ciències Biològiques i professor d'investigació del CSIC, amb la ponència "Les crisis futures són present: la ciència avisa i també proposa"

 
V Fòrum
See video

VÍDEOS: Jornada "Cap on anem? Planificar i explorar en educació ambiental" (27/01/2023)

Enregistrament de la sessió realitzada el 27 de gener del 2023

EA26 2023
See video