DEMANEM EL VOSTRE VOT pel projecte LIFE CLINOMICS finalista dels LIFE Awards 2022 - Ajuda'ns a que sigui el projecte guanyador

Benvolguts, benvolgudes, membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

El projecte d’adaptació al canvi climàtic LIFE Clinomics ha estat nominat entre els 12 finalistes als premis LIFE 2022, uns guardons que atorga anualment la Comissió Europea als millors projectes europeus sobre protecció de la natura, medi ambient i acció climàtica pel seu caire d’innovació, inspiració i efectivitat.

Voteu per aquesta iniciativa a través del següent enllaç: LIFE Clinomics - LIFE Awards 2022.
El projecte LIFE Clinomics, liderat per la Diputació de Barcelona, va néixer el 2016 amb l’objectiu de desenvolupar processos participatius territorials per millorar la resiliència de les entitats locals mediterrànies i la capacitat d’adaptació dels sectors econòmics i productius més vulnerables al canvi climàtic. En diverses sessions de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat hem pogut conèixer el seguiment i resultats, i extreure’n aprenentatges per aplicar als corresponents territoris.

El públic té la possibilitat de votar per la iniciativa que considera de més interès perquè sigui guardonada com a millor projecte LIFE 2022 i per aquest motiu demanem la vostra col·laboració, perquè feu extensiu el projecte a la vostra xarxa de contactes i voteu per la candidatura finalista.

En el cas de compartir l’enllaç a les xarxes socials, es poden incloure els hashtags #LIFEAwards22 i #LIFEis30. En aquest enllaç trobareu el vídeo promocional del projecte.

 En el procés de votació es demana una confirmació del vot a través de l'adreça de correu electrònic proporcionada, no oblidis de fer-ho! El període de votació finalitza el proper 30 de maig, el mateix dia de la cerimònia de lliurament dels guardons LIFE 2022. 
 

Finalment, en el document adjunt a aquesta comunicació es presenten de forma esquemàtica els principals continguts i resultats obtinguts.

I us animem a participar en la votació, i així ajudar a que el  LIFE Clinomics pugui ser el guanyador d’aquesta convocatòria !!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració