Portal de recursos virtuals educatius i de sensibilització per la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2021

Les diverses administracions organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya ens hem coordinat per oferir-vos un interactiu que recopila recursos virtuals educatius i de sensibilització per ajudar a que tothom faci la transició energètica. De motius en sobren.

Del 25 al 29 d'octubre, celebrem la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Aquest interactiu el podeu incloure a les vostres webs, xarxes socials... L'objectiu és oferir-vos una eina que podeu utilitzar per fer difusió directament a la ciutadania, entitats, empreses del vostre municipi.

Si necessiteu suport informàtic sobre com incrustar el portal interactiu a la vostra web o voleu una versió personalitzada del portal pel vostre ens local ens podeu escriure a xarxasost@diba.cat.

Al portal hi podreu trobar calculadores per estalviar diners, consells per ser més eficients, vídeos per saber què és l'autoconsum fotovoltaic, interactius, exposicions virtuals, jocs per a totes les edats.

I en estrena mundial, la websèrie Fem-ho, sis capítols produïts conjuntament per part de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Navegueu i descobriu tots els motius pels quals podem fer la transició energètica durant la Setmana de l'Energia i la resta de l'any.