Sol·licitud Agendes i Calendaris Escolars del Medi Ambient 2020-2021

Benvolguts, benvolgudes, membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat,

Un any més, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, que coordina l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, ha elaborat una nova edició de l’Agenda Escolar Europea del Medi Ambient i el Desenvolupament, un recurs didàctic per a l’educació ambiental que neix amb la finalitat d’apropar i difondre els principis del desenvolupament sostenible i promoure les conductes en favor del medi ambient entre els joves estudiants d’Educació Secundària de les nostres contrades.

Continueu...

Un total de 80.000 Agendes Escolars i prop de 7.000 Calendaris han arribat, aquest curs 2019 -2020, als centres escolars dels 119 municipis de la Xarxa que els van demanar. En el projecte, hi ha participat també la Diputació d’Osca i, d’aquesta manera, les agendes s'han traduït al castellà, i adaptat a les particularitats d’aquest territori.

Les agendes i/calendaris del curs 2020 -2021 se centraran en la temàtica de l’activisme ambiental, amb la voluntat de motivar els nois i noies a mobilitzar-se en favor de l’emergència climàtica i l’acció proambiental.

En cas que estigueu interessats en adquirir qualsevol d’aquests productes (Agendes i/o Calendaris) de cara al curs vinent (2020 -2021), cal que ens envieu omplerta la butlleta de comanda que trobareu a: https://formularis.diba.cat/diba/mediambient/comanda-agendes-escolars-calendaris-curs-2020-2021 abans del 15 de desembre de 2019, juntament amb la carta d’autorització signada pel representant de la Xarxa, que trobareu en document adjunt.

Recordeu !!!: les agendes són per alumnes de secundària i tenen el cost unitari d’1€ i els calendaris, de paret i adreçats a aules de primària, gratuïts fins als 50 exemplars, i 1€ per unitat a partir d'aquesta quantitat.  

Recordeu que ens trobareu a les xarxes socials: Instagram (@agendaescolardiba) i Facebook (https://www.facebook.com/agendaescolar). Us convideu a seguir-nos si encara no ho feu!

Aprofitem l'avinentesa per saludar-vos cordialment,

Núria Gabernet i Díaz
Cap de la Unitat de Recursos d’Educació Ambiental
Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona

1
Etiquetes:
agenda escolar
1
Temes:
Educació
1
Categories:
La Xarxa informa
1
Grups de treball:
Agenda Escolar