Montcada i Reixac

dimecres
15
09:00h
Juny 2022

22a ASSEMBLEA GENERAL DE LA XARXA DE CIUTATS I POBLES CAP A LA SOSTENIBILITAT

Benvolgudes i benvolguts membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat,

En nom de la presidència de la Xarxa, us convidem a la 22a Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, que tindrà lloc el proper 15 de juny al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. L’assemblea se celebra a Montcada i Reixac per donar compliment al compromís adquirit l’any 2020 amb el seu ajuntament, el qual es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia i el confinament.

L’assemblea de la Xarxa és l’òrgan de decisió de l’associació, però també és l’espai natural de trobada per als representants electes membres de la Xarxa. Aquesta edició de l’assemblea serà la del retrobament amb la presencialitat i per tant destinarem bona part de la jornada als espais de trobada i intercanvi.

CONVOCATÒRIA I ORDRE DEL DIA

INSCRIPCIONS: Si us plau, confirmeu la vostra assistència al Formulari de l’enllaç

En cas de no poder assistir-hi: Us preguem que complimenteu el document de delegació de vot que trobareu adjunt a aquesta convocatòria i i ens el feu arribar a l’adreça: xarxasost@diba.cat

2
dimarts
17
09:00h
Març 2020

SUSPESA - 20a ASSEMBLEA GENERAL DE LA XARXA

Benvolgut, benvolguda membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Us anunciem que la propera Assemblea general de la Xarxa, la número 20 ja, es celebrarà a Montcada i Reixac. Ja us podeu inscriure per reservar plaça. 

dijous
17
10:00h
Juliol 2014

II Universidad Popular de la Bicicleta

La Universitat Popular de la Bicicleta a l'estat espanyol té com a principal objectiu fer arribar els avenços del món de la bicicleta a persones de perl divers, amb la nalitat de transferir amb rigor acadèmic els coneixements més actuals en aquest sector a nivell de mobilitat, oci i negoci.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

COM ARRIBAR-HI