Horts

dimarts
18
11:00h
Juny 2024

Fem ciutats i pobles comestibles

Des de Mixité i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitzen la sessió d'intercooperació Fem ciutats i pobles comestibles! que es farà el proper 18 de juny d'11 a 13.30 h a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. 

dissabte
14
00:00h
Octubre 2023

Setmana Bio per l'alimentació ecològica

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el qual se celebren tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a tota la població. El programa d’activitats és molt variat i la seva proposta i organització va a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. A més de les actuacions presencials que es programen al llarg de la celebració de cada edició de la Setmana Bio, al seu també es pot trobar una secció de recursos en línia sobre la producció ecològica i dels seus agents.

dimecres
18
09:30h
Gener 2023

Es busquen solars en desús per al projecte Ciutats Verdes i agroregeneratives de la Fundació Ferrer Sustainability

Aquest projecte es fonamenta en la instal·lació d'horts urbans als municipis que conformen Barcelona i la seva Àrea Metropolitana, en espais com a solars, o terrenys que puguin ser susceptibles per instal·lar-hi horts, amb un règim ecològic i de permacultura. La proposta és que la gestió d'aquests horts es faci per part d'entitats socials, compromeses en el manteniment i les bones pràctiques que demana la Fundació Ferrer Sustainability.

divendres
25
09:30h
Novembre 2022

Jornada: Perspectives Agrícoles a l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Estem molt contents de convidar-vos al taller 'Perspectives Agrícoles a l'Àrea Metropolitana de Barcelona', que tindrà lloc a l'ICTA-UAB el divendres 25 de NOVEMBRE de 2022, de 9:30 a 14h.

El taller és organitzat pel grup de recerca URBAG i patrocinat pel programa d'excel·lència Maria de Maeztu de l'ICTA-UAB.

dissabte
15
10:00h
Octubre 2022

10a edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica

Del 15 al 23 d’octubre se celebrarà la 10a edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Un any més, es desenvoluparan nombroses activitats arreu de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la ciutadania.

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, en què se celebraran tot un conjunt d’activitats arreu del territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població.
dijous
19
09:00h
mai 2022
1

VÍDEO: Trobada sobre horts municipals (abril, 2022)

Trobada sobre horts municipals. Compartim les conclusions de la Trobada Estatal d’Horts Urbans.

Sessió en línia, 7 d'abril del 2022

Organitzat per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat amb el suport de la Diputació de Barcelona. Amb la col·laboració de Tarpuna

 Benvinguda 

Horts
See video