Jornada Ajuts per a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

dimecres
18
09:30h
Gener 2023
Data de finalització: dimecres, 18/01/2023 - 12:00



Aquesta sessió informativa forma part dels ajuts per al foment de la transformació dels sistema agroalimentari i pesquer català, en el marc del Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya 2021-2026 de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta jornada es presentarà el marc general dels ajuts, i en concret la línia d’ajuts per a la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris (Línia 6), que consta de dues sublínies:

  • Sublínia d’ajut 6.1, per al disseny i implantació de plans de prevenció, de sistemes de quantificació i d’activitats de formació (destinada a empreses, associacions i agrupacions empresarials).
     
  • Sublínia d’ajut 6.2, per a projectes de sensibilització en l’àmbit de les pèrdues i el malbaratament alimentaris (destinada a entitats sense afany de lucre).

Bases reguladores dels ajuts 

A la jornada també es presentaran els ajuts per a la innovació en l’àmbit de la digitalització, la sostenibilitat i la competitivitat de l’empresa. En acabar les presentacions hi haurà un torn obert de preguntes.

Programa de la jornada 
Inscripcions a la jornada. El dia abans rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç o adreçar-vos a ajutsestrategia_alimentaria.accioclimatica@gencat.cat