JORNADA: La utilització temporal d'espais buits. Experiències, reptes, oportunitats ESPAIS EN DESÚS, ESPAIS D’OPORTUNITAT

Públic al qual s'adreça: 
Càrrecs electes, tècnics de l'administració local i entitats que busquen estratègies i propostes innovadores per emplenar els buits urbans existents al territori.
dijous
17
09:30h
Desembre 2015
Data de finalització: dijous, 17/12/2015 - 14:30

La temàtica dels espais en desús i la seva activació temporal va esdevenint progressivament marc comú d'acció i reflexió en múltiples contextos: experiències concretes, estratègies d'acció pública, activisme social, debat acadèmic i disciplinar, etc. 

Com cada any pels volts de mitjans de desembre, convoquem una nova edició d'aquesta jornada, com espai de trobada, intercanvi i debat del món local, enguany sota el títol "Espais en desús, espais d'oportunitat". 

<--break->

La jornada incorpora diversos elements d'interès: més enllà de presentar diversos productes i instruments d'utilitat pel món local de cara al proper 2016 (l'oferta de recursos del Catàleg de Serveis, la presentació d'una  nova publicació i altres treballs, etc.), la ponència  marc a càrrec de Francesc Muñoz donarà pas a dues taules rodones on s'exemplificaran diverses experiències d'interès a càrrec de municipis de la demarcació de Barcelona.

Finalment, pels que vulgueu assistir-hi, podrem visitar i conèixer diferents iniciatives d'activació d'espais a Can Batlló (antic recinte industrial al barri de Sants de Barcelona), projectes de fort contingut ciutadà en el marc de la transformació urbanística del recinte. 

Inscripcions

La confirmació de la inscripció per part de la Diputació de Barcelona es farà per correu electrònic. El període d'inscripció es tancarà un cop s'hagin assolit les places ofertades, o en tot cas, una setmana abans de la jornada. Les sol·licituds seran ateses considerant l'adequació del perfil dels demandants i l'ordre de presentació.

Podeu fer efectives les vostres inscripcions fins el dia 11 de desembre en el següent enllaç

Organitza

Diptutació de Barcelona
Àrea de Territori i Sostenibilitat
Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
Urgell 187, 2a planta
Tel. 934 022 890
Fax 934 020 653
gs.hua@diba.cat
www.diba.cat