Seminari de formació ciciclista UnaBici+

dimarts
07
09:00h
Novembre 2023
Data de finalització: dimecres, 08/11/2023 - 18:00

Després de l'èxit de les edicions anteriors del Seminari de formació ciclista per a equips municipals (més informació aquí) la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta llança la 3a edició del curs de formació ciclista urbana, organitzada per la RCxB en col·laboració amb la Factoria de Ciclistes, que combina la modalitat en línia (part teòrica) amb la modalitat presencial (part pràctica).

INSCRIPCIONS AQUÍ
  
La part online es realitzarà prèviament a la presencial a l'aula virtual de la web 1bici+
La part pràctica (presencial) tindrà lloc a Madrid els dies 7 i 8 de novembre de 2023 (horari previst de 9 a 18h ambdós dies)
Formació gratuïta per a associats de la RCxB (no incloses despeses de transport i allotjament)
Places: 20/25 (només associats de la RCxB)
• Les places seran assignades per ordre d'inscripció, una plaça per administració associada a la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta.
• Preferentment per a associats que no hagin realitzat prèviament aquest seminari


Metodologia:

Aquest seminari tindrà dues fases d'execució. A la primera fase, es procedirà a donar entrada a tots els participants en una plataforma des de la qual tindran accés a una descripció molt detallada de la preparació, gestió i execució d'accions formatives dins del marc de 1BICI+. Aquesta plataforma permetrà també el contacte amb els tutors i formadors del seminari. S'acordarà un temps límit d'accés, on el límit temporal quedi proper a l'inici de la Fase 2. Aquesta Fase 2, es realitzarà presencialment durant dos dies, i la intenció serà revisar tot el procés real d'aprenentatge. Per tant, els participants podran viure les sessions d'aprenentatge sobre les bicicletes, els desplaçaments en grup i la realització dels exercicis necessaris per superar els indicadors competencials bàsics d'un ciclista urbà.

Més informació: info@ciudadesporlabicicleta.org