Primera escola de formació en adaptació al clima del projecte europeu SCORE, d’adaptació al canvi climàtic en zones costaneres

dimarts
06
12:00h
Juny 2023
Data de finalització: dimecres, 07/06/2023 - 14:00

En el marc de la Setmana Verda Europea, els pròxims dies 6 i 7 de juny de 2023 tindrà lloc la primera edició de l’Escola de Formació en adaptació al canvi climàtic del projecte europeu SCORE. D’aquest projecte són socis, entre d’altres, la Diputació de Barcelona, mitjançant l’Àrea d’Acció Climàtica, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’empresa de consultoria ambiental ENT. Es tractarà d’un esdeveniment en línia, adreçat a tots els públics en què es parlarà de mesures d’adaptació basades en els ecosistemes, de sensors de mesura d’esdeveniments climàtics, ciència ciutadana i molt més.

Podeu consultar l’agenda completa i inscriure-us a les sessions aquí.

Dimarts 6 de juny, 12.00 hores: dues ponències

  • Mitigar els riscos i millorar-ne la sostenibilitat: L’enfocament SCORE de la resistència climàtica costanera | Dr. Salem Garbia, coordinador del projecte SCORE (anglès).
     
  • Adaptació al canvi climàtic a zones de costa: cas pràctic en l’ús de sensors | Ignacio Toledo (Universitat d’Alacant), Mar Riera Spiegelhalder (ENT), Xabier Sesma (agència de desenvolupament de la comarca d’Oarsoaldea, País Basc) (castellà).

La inscripció és gratuïta. Tota la informació i registre aquí.

Dimecres 7 de juny, 12:00 hores: esdeveniment simultani de Minecraft

Esdeveniment en línia dirigit a joves majors de 12 anys en el qual a través del joc Minecraft, podran explorar i conèixer més sobre les mesures d’adaptació basades en la natura.

El registre està disponible aquí.