L'Institut Rambla Prim de Barcelona Actua amb energia

Públic al qual s'adreça: 
Estudiants, públic general
dijous
02
09:30h
Febrer 2017
Data de finalització: dimarts, 28/02/2017 - 13:00

Durant aquest mes de febrer de 2017, l’Institut Rambla Prim apropa l’exposició «Actuem amb energia» al barri del Besòs i el Maresme. L’exposició s’adreça especialment a l’alumnat del centre que cursa estudis de Cicle superior d'Educació i control ambiental.

El projecte consisteix a donar consciència al voltant del consum energètic, les fonts d’energia, l’escalfament global i el canvi climàtic.

«Actuem amb energia» mostra com, a partir d’un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d’aquest procés; com es pot veure influenciat per l’estalvi i l’ús eficient de l’energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

L’exposició consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l’energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l’ús i el consum, i accions per a l’estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona.

Les alumnes del CFGS d’Educació i Control Ambiental faran activitats de guiatge, dinamització i conscienciació ambiental al conjunt de l’alumnat del centre i als grups de persones que s’hi inscriguin a través de l’adreça smarcos4@xtec.cat en els matins (de 9h a 13h) dels divendres de Febrer en les franges horàries de 9 a 10h, de 10 a 11h, de 11h a 12h o de 12 a 13h, a ser possible, els divendres 3, 10, 17 i 24.

+ info: http://agora.xtec.cat/iesramblaprim/portada/actuem-amb-energia/