VI Jornada Gestió Local - Solucions Basades en la Natura (IESE - DIBA)

Públic al qual s'adreça: 
Empleats de les administracions locals
dijous
09
09:00h
Juny 2022
Data de finalització: dijous, 09/06/2022 - 12:30

La 6a Jornada de Gestió Local, organitzada entre la Diputació de Barcelona i el PPP for Cities del IESE Business School, té com a objetiu crear un espai de reflexió i coneixement sobre bones pràctiques en la gestió local. La trobada representa un canal perquè l'Administració Local pugui compartir el coneixement generat en la gestió pública i al mateix temps serveixi de punt de trobada de professionals del sector que els permeti compartir experiències, aprendre dels experts i debatre propostes amb la finalitat de generar oportunitats d'implantar millores en la gestió dels seus serveis públics. 

PROGRAMA

Els elements de debat d'aquesta 6a Jornada pivotaran entorn als reptes dels municipis enfront del canvi climàtic. Es parlarà sobre les Solucions Basades en la Natura i s'exposaran exemples internacionals de la seva utilització així com els principals reptes de governança i d'implementació en l'àmbit local i nacional. 

La Jornada va dirigida a empleats de les administracions locals, tant representants polítics com gestors municipals d'àmbit generalista i/o sectorial. Enguany la sessió es durà en format híbrid, en les instal·lacions del nostre Campus Sud, aula G-201, a Barcelona, i es podrà també seguir a través de zoom el dijous 9 de juny de 2022 de 9.00am a 12.30pm (CET). Per a assitir en qualsevol dels 2 formats, serà necessària la inscripció a través d'aquesta pàgina web