JORNADA: Impuls de la biomassa pel sector industrial de Girona

dimecres
09
10:00h
Març 2022
Data de finalització: dimecres, 09/03/2022 - 12:30

Actualment, a Catalunya, ja disposem d'una quarantena d'indústries que s'abasteixen amb biomassa forestal, si bé el potencial d’indústries que poden incorporar la biomassa és enorme. En l'acte coneixerem de primera mà la iniciativa Indústries pel Clima, que té com a objectiu l’impuls d’instal·lacions de biomassa per la descarbonització del sector industrial de la provincia de Girona, amb la participació del Tercer Sector de Catalunya, per la creació d'ocupació local i la millora de la competitivitat del teixit industrial i la sostenibilitat del territori.

Organitza: Clúster de Bioenergia de Catalunya

PROGRAMA 

Alhora, posarem en relleu, les experiències de diferents indústries gironines que ja han incorporat la biomassa, abandonant així la dependència als combustibles fòssils. La biomassa, a més de ser una energia neutra i sostenible, millora la competitivitat empresarial, especialment en aquelles indústries que presenten costos elevats per al consum tèrmic.

També s'organitzen visites presencials a indústries que ja han incorporat biomassa.

- Dimarts 15-03-2022: Pere Valls SA. 10:30h del matí. Inscripcions

- Dijous 24-03-2022: Hinojosa Packaging Cardedeu SA. 16h de la tarda. Inscripcions

Per més informació   https://www.clusterbioenergia.cat/ca/projecte-industries-per-laccio-climatica-i-la-insercio-social/