5a Jornada de Gestió Local: 5a Jornada de Gestió Local: reptes i nous models de gestió de residus al món local

dimarts
30
09:00h
Novembre 2021
Data de finalització: dimarts, 30/11/2021 - 12:30

La 5a Jornada de Gestió Local, organitzada entre la Diputació de Barcelona i IESE Public, té com a objetiu crear un espai de reflexió i coneixement sobre bones pràctiques en la gestió local. La trobada representa un canal perquè l'Administració Local pugui compartir el coneixement generat en la gestió pública i al mateix temps serveixi de punt de trobada de professionals del sector que els permeti compartir experiències, aprendre dels experts i debatre propostes amb la finalitat de generar oportunitats d'implantar millores en la gestió dels seus serveis públics. 

Els elements de debat d'aquesta 5a Jornada pivotaran entorn a la recollida selectiva de residus en l'àmbit municipal. Es parlarà sobre els principals reptes a afrontar en la gestió de residus en el món local abans del 2025 i es presentaran projectes de gestió innovadors per al món local. 

La Jornada va dirigida a empleats de les administracions locals, tant representants polítics com gestors municipals d'àmbit generalista i/o sectorial. Enguany la sessió es durà en format híbrid, en les instal·lacions del nostre campus, a Barcelona, i es podrà també seguir a través de zoom el dimarts 30 de novembre de 2021 de 9.00am a 12.30pm (CET). Per a assitir en qualsevol dels 2 formats, serà necessària la inscripció a través d'aquesta pàgina web. 

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

1
Temes:
Residus
1
Categories:
Jornada (oberta)
2
Grups de treball:
5. Economia circular, 5a. Residus