Grup de treball de transició energètica en el mon local: Bones pràctiques energètiques. Sessió 4. Punts de recàrrega de vehicle elèctric

divendres
26
09:30h
Novembre 2021
Data de finalització: divendres, 26/11/2021 - 11:30

Inscripcions: Al formulari a l’enllaç. Si ja estàveu inscrits no cal torneu a confirmar la inscripció.  

Ordre del dia de la sessió

Acabem el cicle de sessions del Grup de treball de transició energètica al mon  local de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de l’any 2021, i en aquesta ocasió dedicarem la trobada a compartir experiències sobre la planificació i gestió local de punts de recàrrega de vehicle elèctric, a partir d’una proposta de l’Ajuntament de Terrassa. 

Aquest cicle neix fruit del vostre interès per tal de compartir experiències de forma específica entre els membres del Grup i amb projectes i bones pràctiques reeixides.

Acabem el cicle 2021, però ja estem treballant per la programació del 2022 amb noves sessions trimestrals per seguir compartint bones pràctiques energètiques en equipaments i infraestructures municipals.

Sessió pels membres del Grup de treball de transició energètica local i del Grup de treball d’educació per la sostenibilitat, però també oberta a la resta de la Xarxa.