INSCRIPCIONS TANCADES - Cicle de seminaris sobre transició energètica al món local 3. Autoconsum fotovoltaic en edificis municipals i habitatges de protecció oficial - SEMINARI VIRTUAL MULTISESSIÓ

dimarts
05
10:30h
mai 2020
Data de finalització: dijous, 07/05/2020 - 12:00

La sessió inicial presencial es divideix en 3 sessions breus on-line.

Les sessions tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de maig de 2020 de 10.30h a 12.00h.

PROGRAMA DE LES TRES SESSIONS

INSCRIPCIONS TANCADES:  Per llista d'espera podeu contactar amb la secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat  xarxasost@diba.cat

Us podeu inscriure per alguna o per totes tres sessions breus. S’informarà un cop inscrits de la plataforma virtual on es farà la sessió i com accedir-hi. Les persones prèviament inscrites cal que confirmin de nou la inscripció per rebre l’accés.

Us informem que la sessions presencials del cicle de seminaris sobre transició energètica al món local s’han suspès atès l’estat d’alarma fruit de la crisi sanitària. Tot i així, des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona volem mantenir l’activitat adaptant-nos a les noves circumstàncies i replantegem ja la propera activitat prevista inicialment pel 6 de maig en format virtual. Les properes activitats del cicle s’anunciaran en el seu moment en quin format es realitzaran.

De ben segur, l’endemà del final del confinament ens deixarà una situació i una realitat al món local diferent que la que teníem prèviament. Però encara amb més motiu, caldrà treballar per recuperar el millor del que havíem fet fins ara i la promoció de la transició energètica al món local seguirà sent una    necessitat tant ambiental, com econòmica i social.