Conferència: Jeremy Rifkin 'Un nou paradigma econòmic per a una Catalunya sostenible'

dimecres
21
19:00h
Setembre 2016

El proper 21 de setembre de 2016 (a les 19:00)  l’auditori de Sant Cugat del Vallès acollirà el debat-conferència “Un nou paradigma econòmic per a una Catalunya sostenible”, a càrrec del Sr.  Jeremy Rifkin. L’acte és organitzat conjuntament pel  Consell de Diplomàcia Publica de Catalunya (DIPLOCAT), la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Cugat, amb la col·laboració del CADS.

Jeremy Rifkin (1943, Denver, Colorado) és un eminent sociòleg i economista nord-americà, autor de vint llibres sobre l'impacte dels canvis científics i tecnològics en l'economia, els treballadors, la societat i el medi ambient. El Sr. Rifkin, que ha assessorat governs arreu del món, exposarà algunes de les claus per aplicar les tesis de la “Tercera Revolució Industrial” a Catalunya. La seva presència a casa nostra és una gran oportunitat per reflexionar sobre el model energètic que volem per al nostre país.

L’acte serà inaugurat per l’Hble. Sr. Raül Romeva, conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, i constarà d’una conferència a càrrec de Jeremy Rifkin sobre la Tercera Revolució Industrial (en anglès amb traducció simultània) i d’un debat que comptarà amb la participació del Sr. Ferran Rodés, president del CADS i fundador i president d’ISP Holdings, i del Sr. Sergi Ferrer- Salat, conseller del CADS i president de Grup Ferrer Internacional.

La cloenda de l’acte comptarà amb la participació del president de la Generalitat de Catalunya, el Molt Hble Sr.Carles Puigdemont; del secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT), el Sr.Albert Royo; i de la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, la Sra. Mercè Conesa.

Us adjuntem el flyer de la jornada, on trobareu tot el programa detallat.

Es prega confirmació d'assistència a info@diplocat.cat.