VÍDEO: Experiències sobre naturalització de les ciutats (V Fòrum sobre medi ambient i món local)

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha organitzat el V Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local els dies 28 de febrer i 1 de març del 2023. El Fòrum ha estat el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local.

El V Fòrum s'ha dividit en tres itineraris temàtics. L'itinerari sobre naturalització ha realitzat una sessió doble d'intercanvi d'experiències.
 

Experiències memorables sobre la naturalització de les ciutats i els pobles.

Dimecres, 1 de març de 2023, de 9.30 a 11 h al Foyer.

00:20 Marc Aloy, alcalde de l’Ajuntament de Manresa. "Projecte renaturalització Can Poc Oli".

13:50 Aron Marcos, 5è tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calafell. "Naturalització de les platges Calafell".

29:35 Eugènia Vidal, cap de l'Oficina de Planificació d'Espais del Servei d'infraestructura verda de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. "Naturalització del meandre del riu Llobregat".

 

Dimecres, 1 de març de 2023, d'11.30 a 13 h al Foyer.

01:00 Octavi Borruel, tècnic del programa de biodiversitat de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona "Naturalització de Barcelona: conceptes per una nova gestió dels espais verds".

17:18 Virgínia Vallvé, cap de l'Àrea d'Estudis i Actuacions Ambientals de l'Ajuntament de Cornellà. "Jardí vertical escola bressol municipal".

29:06 Albert Camps, regidor de Medi Ambient i Espais, Obres i Projectes de l'Ajuntament de Granollers. "Connecta Congost Natura 2025 Granollers".

45:15 Jordi Bonet, tècnic de canvi climàtic del Consell Comarcal del Maresme. "Pla d'adaptació del Consell Comarcal del Maresme".

 
See video
Naturalització
See video
Naturalització