Taula rodona: “Educació ambiental, una urgència?”

dimecres
04
10:00h
Octubre 2023

S’intensifiquen les mesures i les legislacions sobre medi ambient per capgirar la nostra societat cap a la sostenibilitat en vistes del canvi climàtic. Les mesures econòmiques i polítiques són cabdals, sense dubte, però l’educació és la base de tota transformació social. Pot l’educació, generar el gir sociocultural radical tan sol·licitat? Com fer estendre idees i pràctiques sostenibles? Quin i com ha de ser el relat que ha d’entomar? Fins a quin punt és l’educació ambiental una urgència?


Comptarem amb la veu de professionals del sector de l’educació ambiental, activistes pel clima, investigadors/es i professors/es d’escola i institut que aportaran la seva experiència i visió en una taula rodona, ben segur constructiva: Ariadna Bonet (Teachers For Future), Lluís Sala (professor d’ESO), Escola Can Fabra, associació Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), End Fossil Barcelona i Extinction Rebellion.

En marc de la Tardor Solidària 2023. Coorganitzat amb el projecte Patis Escolars Oberts i l’escola Can Fabra. Inscripcions trucant al 699 90 23 59 o enviant un correu a santandreuambiental@bcn.cat

Més informació