DOCUMENTACIÓ: Resultats i ponències presentades al V Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local

La Diputació de Barcelona ha celebrat el V Fòrum sobre Medi Ambient i Món local els dies 28 de febrer i 1 de març del 2023 al Tecnocampus de Mataró.

Ha estat una ocasió molt especial per generar un espai de trobada d’agents públics i privats que treballen la sostenibilitat i compartir i debatre problemàtiques ambientals i assumptes de gran actualitat. Prop de 400 persones van assistir entre els dos dies. Podeu llegir la crònica de l’acte en aquest enllaç.

Ja disposeu de tota la la documentació i la galeria de fotos del V Fòrum de Medi Ambient i Món local, publicada a l’espai web. Hem preparat una pàgina amb totes les presentacions i documentació que es va presentar en els diferents espais del Fòrum. A més, a la galeria d’imatges hi podreu trobar un reportatge dels millors moments de l’acte, separades pels actes singulars i els itineraris temàtics que s’hi van dur a terme.

A més, ja teniu disponible en vídeo la ponència del Fernando Valladares i properament compartirem les gravacions de les tres taules rodones del itineraris de transició energètica, naturalització i reptes ecosocials del segle XXI.