PROGRAMA! Seminari en línia. "L’impacte de la calor i les solucions bioclimàtiques com a resposta".(2a part)

divendres
28
11:00h
Juny 2024
Data de finalització: divendres, 28/06/2024 - 11:45



La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat s’ha fixat com a objectiu prioritari d’aquest mandat impulsar les polítiques locals d’adaptació al canvi climàtic i la naturalització de les ciutats i pobles. Per tant, apostem per aquesta resposta per fer front a l’emergència climàtica i a la crisi de biodiversitat, i per garantir la salut i la qualitat de vida de les persones.

Per aquest motiu, iniciem un nou el cicle de seminaris tècnics coorganitzats amb la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona oberts als ens locals membres de la Xarxa i la resta d’administracions públiques, i també al públic interessat del sector (empreses, consultories, centres de recerca, gestors...).

Cicle de seminaris tècnics sobre adaptació al canvi climàtic i naturalització
L’impacte de la calor i les solucions bioclimàtiques com a resposta


28 de juny, d'11.30 a 13.15 h
Sessió en línia

PROGRAMA

[INSCRIPCIONS]

              
El cicle de seminaris tècnics és una activitat del Grup de treball d’adaptació i naturalització de la Xarxa. És per això que els continguts dels seminaris responen als interessos i prioritats definides pel mateix grup en la reunió de constitució.

En aquesta primera sessió sobre l’impacte de la calor i les solucions bioclimàtiques neix ja d’una demanda expressada des de finals de l’anterior mandat, i per aquest motiu iniciem ja el cicle.

Esperem que sigui del vostre interès.