Jornada: Oportunitats de finançament per a la implantació d'energies renovables i mesures d'eficiència energètica

dimarts
13
08:30h
Març 2018
Data de finalització: dimarts, 13/03/2018 - 14:00

Jornada organitzada per l'Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, entre d'altres.

La sessió es desenvolupa en el marc del projecte europeu COMPOSE i té per objectiu incrementar la presència d’energies renovables en la presa de decisions i els instruments de planificació, alhora que afavorir la proliferació de models de negoci i el desenvolupament d’empreses d’economia verda, tot connectant els potencials locals de generació d’energies renovables i les xarxes de distribució.

Programa

Inscripcions

Organitza:

Objectiu: mobilitzar l'acció del sector públic i privat, a partir de la presentació d'iniciatives innovadores ja en curs que han aplicat projectes i inversions en renovables i eficiència energètica a l'àmbit local. 

Estructura: Matí-seminari obert a tothom. Tarda-taller de capacitació destinat a planificadors i decisors polítics locals i retorn i validació dels resultats preliminars de l'Estratègia per a la inversió en energia sostenible, amb els actors que hi han col·laborat. 

Es podran visitar durant la jornada dues exposicions sobre cultura energètica cedides per Diputació de Barcelona (Oficina Educació i Promoció Ambiental-Gerència Medi Ambient) a la planta baixa Museu CC. Naturals La Tela. "Treballem per una energia sostenible" i "Actuem amb energia" . 


Es podrà seguir la jornada via xarxes socials a: @composeproj, @InterregMedRE, #interregMED, #renewables, #Renewablenergy, #Energyefficiency, compose.interreg-med.eu, @diba, @XarxaSost, @granollers, @energiacat, @EsEnerInvest, @Ecoserveis, @BEenerGiddgi, @ViladecansEU, #VilaWatt, #TransicióEnergètica, @scgramenet, @Dinamigarrotxa, @GNEnergyFinance, #Europace #Olot, @Estabanell, @ECrowdinvest, @wattia_innova, #EspaiZero.
 

Més informació