DOCUMENTACIÓ: Grup de treball de polítiques alimentàries sostenibles (Gener 2021)
Grup de treball de polítiques alimentàries sostenibles: reunió de constitució
20 de gener del 2021
La Sobirania Alimentària: una visió territorial. Rosa Binimelis. Xarxa Sobirania Alimentària de la Catalunya Central.
Alimentació: Guia informativa i proposta d’activitats per promoure l’alimentació agroecològica
Barcelona, Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021. Amaranta Herrero. Pla Estratègic Metropolità
Web: Barcelona, Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021
Com alimentar les nostres ciutats d’una forma més sostenible: el cas de Mollet de Vallès. Albert García. Ajuntament de Mollet del Vallès.
Les polítiques alimentàries en els serveis socials municipals. Anna Jardí i Ramos, Servei d'Acció Social, Diputació Barcelona
L'exclusió social en l'àmbit alimentari
Garantia de drets bàsics. Alimentació
La prevenció de les pèrdues i el malbaratament per uns sistemes alimentaris sostenibles. Míriam González. Agència de Residus de Catalunya
Recursos digitals per la sensibilització sobre la prevenció del malbaratament alimentari. Enric Coll. Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat