Operació Clima: un documental participatiu contra el canvi climàtic

Operació clima és un documental participatiu, on està previst que col·laborin 47 països de tot Europa. El resultat es difondrà per televisió i per Internet durant la conferència sobre el canvi climàtic COP21, que es celebrarà a París al mes de desembre.

<--break->

El documental vol donar visibilitat a espais propers, únics i valuosos però alhora que siguin fràgils davant l'amenaça del canvi climàtic. Per aquest motiu, es fa una crida oberta per a que qualsevol ciutadà o ciutadana expliqui la seva preocupació per perdre un espai important a la seva vida.

Què cal fer per participar?

  1. Enregistra un vídeo (amb tauleta, telèfon mòbil o càmera) d'entre 1 i 3 minuts. Es valorarà que surtin persones, animals o plantes.
  2. Explica, també en vídeo, qui ets, de quin país vens i per què l'espai que estàs ensenyant és important per a tu. Pots compartir moments especials que hi hagis viscut o explicar per què està en perill. Ni en aquest pas ni en l'anterior, cal que incloguis música; la direcció del documental ja s'encarregarà de fer-ho.
  3. Publica el teu vídeo a Youtube, DailyMotion o Vimeo i envia l'enllaçabans del 31 d'agost.
See video