BANC DE RECURSOS: Estalvi domèstic d'aigua - Guies i consells per la ciutadania

En aquesta entrada del Banc de recursos podeu consultar exemples de Guies i consells per estalviar aigua dirigits a la ciutadania, entre d'altres. Agrair l'aportació de materials i activitats als municipis membres de la Xarxa i entitats col·laboradores en la campanya.

L'ús dels materials per part de qualsevol membre de la Xarxa està subjecte a petició als municipis o entitats que van editar el material en el seu moment.

3
Etiquetes:
estalvi, aigua, campanya
2
Temes:
Aigua, Educació
1
Categories:
Banc de recursos
1
Grups de treball:
Dia Mundial de l'Aigua

1 comentari

Membre inactiu

Bon dia,

 

Acabo de veure a sostenible.cat un enllaç a http://aca-web.gencat.cat/aca/documents/ca/sensibilitzacio/campanyes_sensibilitzacio/aprof_aigues_pluvials.pdf on es pot consultar el document de l'ACA "Aprofitament d'aigua de pluja a Catalunya, dimensionament de dipòsits d’emmagatzematge". És un document tècnic molt interessant, amb criteris per a la dimensió de sistemes d'aprofitament d'aigües en funció de les diverses zones de Catalunya i amb la voluntat d'assistir en la redacció  i revisió de les ordenances d'estalvi d'aigua.  Potser també es podria penjar com a recursos disponibles en el marc de la campanya de l'aigua que ara estem desenvolupant.

Espero que us sigui d'interès,

Anna