PUBLICACIÓ: Educació ambiental : D'on venim? Cap a on anem?

Aquestllibre és una revisió de l'estat de l'educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva. En aquest temps, la societat ha evolucionat extraordinàriament, i la percepció i la gestió del medi ambient s'han transformat de forma excepcional. Convenia fer-hi una mirada crítica i una reflexió profunda per extreure coneixement del camí recorregut i actuar amb més responsabilitat i saviesa en el futur.

La publicació és, també, una commemoració de diverses efemèrides: el 40è aniversari de l'Itinerari del bosc de Santiga, que va introduir l'educació ambiental al país, el 30è aniversari de la Societat Catalana d'Educació Ambiental i, finalment, el motiu que inspira el llibre: l'edició, el 1983, del número 6 de la col·lecció Quaderns d'Ecologia Aplicada, que incorporava l'article del Dr. Jaume Terradas que posava les bases conceptuals de la disciplina.

Autor/s: Diputació de Barcelona. Àrea de Territori i Sostenibilitat. Gerència de Serveis de Medi Ambient. Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental [coo.]
Àrea promotora: Àrea de Territori i Sostenibilitat. Gerència de Serveis de Medi Ambient
Suport: Paper / PDF
Tipus de publicació: Llibre
Col·lecció: Estudis
Sèrie: Medi Ambient ; 4
Editorial/s: Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabinet de Premsa i Comunicació
Lloc: Barcelona
Any: 2017 / 2017
Número d'edició: 1
Pàgines: 559
Idioma/es: Català
ISBN: 978-84-9803-769-2 / 978-84-9803-788-3
Matèria/es: Medi ambient. Ecologia