Setmana Sense Soroll 2024 (22 al 28 d'abril): suport als ens locals que us hi vulgueu adherir

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Amb el lema Gaudeix del silenci, la SSS del 2024 té com a objectiu posar en valor totes aquelles mesures permanents, actuacions i accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

Us convidem a adherir-vos a la Setmana Sense Soroll i impulsar accions i activitats que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn. Podeu fer l'adhesió a través d’aquest formulari.


 

Suport als ens locals

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona posen a disposició diversos recursos educatius i de sensibilització sobre sons i sorolls. Els podeu consultar al següent enllaç.

Com a oferta limitada per la Setmana Sense Soroll 2024, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona ofereixen una oferta limitada de tallers Quin soroll fem?

De la mateixa manera que en altres campanyes, disposareu d'un portal interactiu amb recursos virtuals educatius i de sensibilització - coordinat per part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i amb recursos de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El portal inclourà recursos sobre el soroll per compartir amb els vostres veïns i veïnes, centres educatius... Si us interessa una versió personalitzada només cal que us adheriu a la Setmana Sense Soroll i ens ho sol·liciteu per correu electrònic a xarxasost@diba.cat .