Compromís amb el medi ambient de les escoles de VNG

Uns 300 infants i joves dels centres educatius de Vilanova i la Geltrú han renovat un any més el seu compromís en la millora del medi ambient mitjançant l'Agenda 21 Escolar. La signatura que realitzen aquests nens i joves té per objectiu que des de l'escola es puguin impulsar accions de millora del medi ambient a la ciutat. En aquest sentit, algunes d'aquestes accions contemplen la recuperació dels espais verds al pati; la creació i manteniment dels horts escolars; la posada en marxa d'aules alternatives o la reducció de l'ús del paper que es fa al centre escolar. 

Representants dels centres educatius han anunciat públicament els seus compromisos en l'Agenda 21 escolar i tot seguit han procedit a signar el compromís. Així mateix, la regidora d'Educació, Ariadna Llorens i la regidora de Medi Ambient, Blanca Albà ha procedit a lliurar als representants de cada escola un quadre amb el logotip del programa d'educació ambiental. 

[agenda 21 escolar 2] Blanca Albà i Ariadna Llorens, lliurant el recordatori del compromís de l'Agenda 21 Escolar

Ariadna Llorens, com a regidora d'Educació ha destacat que "aquest és un projecte que compta amb la complicitat i el compromís de millora del medi ambient de totes les escoles, instituts i llars d'infants de la ciutat". Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Blanca Albà, ha fet evident "les múltiples accions que des de l'àmbit local es poden dur a terme per millorar el medi ambient global". 

L'acte de renovació del compromís de l'Agenda 21 Escolar és l'acte més important d'aquest projecte on hi participen la totalitat de centres educatius i llars d'infants públiques, concertades i privades de VNG. 

1
1
Categories:
La Xarxa informa