Actualització de la web de la Xarxa: documentació de jornades recents

Etiquetes: 
Encara sense vots

Ja podeu consultar la documentació de totes les jornades i activitats de la Xarxa celebrades el darrer mig any a la web de la Xarxa - per ordre cronològic o ordre temàtic -.

La documentació de les activitats es publica inicialment a la comunitat virtual de la Xarxa de forma preferent i exclusiva per als membres dels Grups de treball. Posteriorment, es fa pública per a tots els membres de la Xarxa.

Recordar que també podeu seguir el compte de Twitter de la Xarxa (@XarxaSost) des de la pròpia web mentre navegueu i estareu informats de totes les notícies sobre desenvolupament sostenible local i gestió ambiental municipal dels membres de la Xarxa. I tota la documentació de la 13a Assemblea general celebrada a Lleida, en un sola pàgina.