Com canviar el món

Ens envien la següent informació des d’El Documental del Mes, una iniciativa del Festival de Cinema DocsBarcelona, que estrena cada mes un documental en una xarxa de més de 60 documentals a més de 60 sales a tot l’estat espanyol. La iniciativa va néixer fa 10 anys amb la voluntat d’apropar el documental als espectadors, i durant aquest temps hem construït una xarxa formada per centres culturals, museus, biblioteques, universitats i sales de Cinema convencionals que cada mes entrena simultàniament una pel·lícula documental que ha recorregut festivals d’arreu del món i que d’una altra manera seria impossible de veure a Espanya.

Aquest proper mes de febrer s’estrena la pel·lícula Com canviar el món, del director britànic Jerry Rothwell. Aquest film explica la historia del petit grup d’activistes canadencs que van iniciar la seva primera missió l’any 1971 a bord d’un vell vaixell de pesca per aturar els assaigs de la bomba nuclear de Nixon a Alaska. Aquest va ser el naixement del moviment mediambiental i la creació de la organització global que avui coneixem amb el nom de Greenpeace. La organització navegà per molts mars en busca de conflictes en els que es consideraven capacitats per crear impacte, i un d’ells fou el salvament de les balenes.

Com Canviar el Món és una trepidant pel·lícula que dissecciona el moviment ecologista, des del seu origen fins al seu apogeu, posant de relleu les dificultats per superar desavinences, prendre decisions, crear sinergies, establir lideratges i coordinar les actuacions.

Us animem a assistir a l’estrena que s’organitza a Barcelona (Aribau Multicines, 4 de febrer, 20.00h), però podeu consultar totes les projeccions a Barcelona i a la resta de l’estat aquí: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

Facebook: “Com Canviar el Món” Poden un grup d’amics periodistes i científics canviar el món armats únicament amb càmeres? Descobreix els orígens, les llums i ombres del moviment ecologista més gran de la historia. Les revolucions no solen ser organitzades i aquesta no va ser l’excepció.

Consulta totes les projeccions aquí: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

Twitter: #ComCanviarElMón al @docdelmes, el moviment ecologista més gran de la història. Pot una revolució ser organitzada? https://youtu.be/eEd5cdvnqQ0

Moltes gràcies pel vostre temps, us esperem a El Documental del Mes!

See video
2
Etiquetes:
documental, món
1
1
Categories:
RECURSOS