Congrés nacional pel canvi de model energètic: Eficiència energètica i energies renovables en l’àmbit local

divendres
10
09:30h
Octubre 2014
Data de finalització: divendres, 10/10/2014 - 18:30

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

El primer congrés nacional organitzat per l'Ajuntament de Rubí pretén ser un punt de trobada d'experts de renom nacional en el nou model energètic.
El Congrés, obert a tots els públics, té l'objectiu de crear un espai de debat sobre la situació energètica actual i la necessitat de canvi cap a un model més sostenible. A través de la presentació de projectes d'èxit sobre eficiència energètica i l'ús d'energies renovables implementades en diferents ciutats, es proporcionaran eines per posar en marxa accions d'eficiència energètica a nivell local en sectors com l'administració pública, la indústria, el comerç o l'àmbit domèstic.

Rubí, a través del pla estratègic Rubí Brilla, fomenta el consum sostenible de l'energia en tots els sectors de la ciutat i s'obre camí entre les ciutats referents en la transició cap a un nou model energètic.

PROJECTE REMIDA
En el marc del Congrés, tindrà lloc el Workshop Nacional del projecte europeu REMIDA, que té com a objectiu promoure un model energètic basat en l'eficiència energètica, les energies renovables i el desenvolupament de smart Comunities, a través d'un model de col·laboració entre el sector públic, el privat i la ciutadania (Public-Private-People Partnership).