Convocatòria projectes ApS de l'AMB

El programa Compartim un Futur de l'AMB continua donant suport a centres educatius metropolitans per desenvolupar projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l'àmbit de l'educació ambiental.

Font: AMB

La convocatòria està oberta als centres educatius públics de 3er i 4rt ESO, FP (CFGM, CFGS), PFI i de Formació per a persones adultes del territori metropolità. Aquesta convocatòria s'adreça tant a centres que tinguin els projectes total o parcialment definits com a centres amb projectes nous sense experiència prèvia en ApS - SC Ambiental.

Es poden presentar projectes des del 20 de maig fins al 10 de juny.

L'ApS és una proposta educativa en la qual els participants es formen treballant en les necessitats reals del seu entorn amb l'objectiu de contribuir a satisfer-les. Els alumnes, alhora que ofereixen un servei comunitari, exerceixen de ciutadans i desenvolupen un compromís cívic.

Convocatòria 2020–2021

La present convocatòria és per a projectes dissenyats pels mateixos actors que els impulsen, és a dir l'alumnat juntament amb l'equip docent en xarxa amb les entitats ambientals i socials en col·laboració amb l'AMB i entitats locals.

L'AMB ofereix recursos com ara formació presencial sobre la metodologia d'aprenentatge servei, la gestió de projectes i medi ambient en l'entorn metropolità; acompanyament i assessorament; organització d'una trobada entre els centres participants; activitats i recursos educatius del Compartim un Futur, i la coordinació i avaluació amb un informe global dels centres participants.

Per a més informació cal posar-se en contacte amb el Servei d'Assessorament del Compartim un Futur a través de la següent adreça de correu electrònic: assessoria.compartim@amb.cat.

Documents relacionats

Enllaços relacionats