DECLARACIÓ PER UNA AGENDA URBANA DE CATALUNYA

L'Agenda Urbana de Catalunya necessita el compromís de totes les administracions i dels agents socials i econòmics per tirar endavant el disseny de les ciutats del futur.

L’elaboració d’una Agenda urbana de Catalunya demana el compromís de tots els actors i agents que, d’una manera o altra, influeixen amb les seves decisions en la ciutat i el territori. És necessària la implicació de totes les administracions, ciutadania i sectors econòmics, per tal que treballin plegats amb l’objectiu de fer front als reptes que tenim com a país i també als reptes de la humanitat. En conseqüència, l’elaboració de l’Agenda Urbana de Catalunya ha de ser un procés integrador, coordinat i cohesionat, que exigeix l’aportació de tots els àmbits i totes les esferes.

L’adhesió a la ‘Declaració per a una Agenda Urbana de Catalunya’ confirma el compromís dels signants amb la implementació de l’Agenda urbana, la coordinació i integració de les diferents iniciatives adoptades, la implantació de les polítiques, les propostes i les accions a la realitat catalana i per vetllar per l’impuls dels treballs.

Font: Agenda Urbana de Catalunya

1
Categories:
Blog