Del 22 al 28 d’abril se celebra a Catalunya la 3a Setmana Sense Soroll (SSS)

Sota el lema "Silenciem el soroll!", la SSS del 2019 té com a objectiu posar en valor totes aquelles actuacions i/o accions que permeten millorar la qualitat acústica del nostre entorn.

La 3ª edició de la Setmana Sense Soroll ja és aquí!

Del 22 al 28 d’abril se celebra a Catalunya la Setmana sense Soroll, que promou iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria, per optimitzar recursos i poder oferir una solució més ràpida i eficaç.

Podeu consultar la web i tots els recursos gràfics, així com fer la inscripció/adhesió a la SSS2019 en aquest enllaç

Us animem a participar per Silenciar el Soroll que tant ens afecta!!!!!!

Per tal d’animar als ens locals a adherir-se a la Setmana Sense Soroll 2019, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ofereixen recursos de suport als ens locals sota el catàleg de recursos “La Xarxa sona bé”.