Premi 'Natura i Societat'

Us informem que la Fundació Privada GIRBAU convoca la primera edició del Premi 'Natura i Societat
  
El Premi neix amb caràcter bianual i s’emmarca en la voluntat de la Fundació Privada Girbau de donar suport a aquelles entitats que treballen per a la protecció i millora del nostre patrimoni natural, des del compromís i la responsabilitat. I amb la convicció ferma que la millor manera de fer-ho és fomentant la participació de la societat, i la transmissió de valors de respecte i responsabilitat envers el medi ambient.

Aquest Premi és finançat per la Fundació Privada Girbau i administrat i gestionat per la XCT. La finalitat de la Fundació Privada Girbau és l’ajuda vers la promoció i el benestar de les persones, famílies i pobles. En concret, el seu objectiu és de caràcter social, assistencial, cultural o bé d’activitats relacionades amb el medi ambient.

El Premi, que tindrà una dotació econòmica de fins a 12.000 euros, comptarà amb un jurat format per 2 representants de la Fundació Privada Girbau, 1 representant del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), 1 representant de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) i el meteoròleg i presentador de televisió Francesc Mauri.

Podran optar a aquest Premi entitats privades sense ànim de lucre, legalment constituïdes, que tinguin entre les seves finalitats socials la conservació de la natura i que tinguin la seva seu social a Catalunya. El projecte s’haurà de realitzar dins l’àmbit territorial de Catalunya.

Per a més informació sobre els criteris de selecció, compromisos de l'entitat beneficiària i com presentar-s'hi consulteu les BASES DEL PREMI.

La data límit per presentar les vostres propostes finalitza el 30 de gener de 2017.

1
Temes:
Biodiversitat
1
Categories:
Convocatòries