Convocatòria del Premi Natura 2000

L'edició 2016 del Premi Natura 2000 està oberta, i es pot presentar la sol·licitud fins l'1 desembre 2015. Podeu trobar tot el que necessites saber sobre la sol·licitud d'aquesta iniciativa europea en aquest lloc web.

Els dos primers anys del Premi Natura 2000 han posat de manifest la sorprenent varietat d'iniciatives i dedicació en la gestió de Natura 2000 i la promoció que té lloc a tot Europa.

Podeu veure qui són els guanyadors de 2014 i 2015 i esbrinar més sobre els seus impressionants èxits en les cinc categories, incloent informació actualitzada sobre les seves activitats més recents i com guanyar el Premi s'ha beneficiat del seu treball.

La Comissió Europea va posar en marxa el Premi Natura 2000 per celebrar i promoure les millors pràctiques per a la conservació de la natura a Europa. El Premi té com a objectiu portar l'èxit de la xarxa Natura 2000 a l'atenció del públic i demostrar la seva importància per a la protecció de la biodiversitat a Europa. La iniciativa premia l'excel·lència en la gestió i promoció de la xarxa i els seus objectius.

Natura 2000 treballa per assegurar la supervivència a llarg termini de les espècies i hàbitats més valuosos i amenaçats d'Europa, i és la peça central de la natura i la biodiversitat política de la UE

3
Etiquetes:
natura, territori, espais
1
Temes:
Territori
1
Categories:
Convocatòries