El col·legi Santa Teresa de Jesús s'afegeix al projecte dels Horts Escolars

Un dels objectius principals del programa Agenda 21 Escolar és la introducció als centres educatius de la ciutat dels l'horts escolars com a nou espai pedagògic, on els docents poden integrar fàcilment els seus projectes educatius destinats a desenvolupar competències, orientades a l'ús responsable dels recursos naturals i la preservació del medi ambient.

Enguany un nou centre educatiu s'ha sumat a aquesta iniciativa i ha decidit participar amb la creació d'un hort a l'escola. Es tracta del col·legi Santa Teresa de Jesús qui, després de realitzar el curs passat diversos treballs relacionats amb els horts, ha decidit enguany apostar per al projecte, amb l'ajut i col·laboració de l'Agenda 21 Escolar de VNG.

A partir d'aquest curs formen part del projecte els centres educatius de l'Aragai, l'Arjau, El Canigó, Cossetània, La Ginesta, Llebetx, El Margalló, Santa Teresa, Pompeu Fabra, Ítaca, Sant Jordi, Volerany, Pasifae, El Cim i Sant Bonaventura. També estan inclosos els instituts Dolors Mallafré, Manuel de Cabanyes, F.X. Lluch i Rafecas i Institut Baix a Mar, i les llars d'infants el Gavot i Nana. 

Un altre dels aspectes que fan més interessant aquesta activitat és la col·laboració dels departaments de Medi Ambient i de Serveis Viaris al programa d'Agenda 21 Escolar. Una col·laboració mitjançant la qual es realitzen els treballs de preparació del terreny i el subministrament del compost necessari pel conreu de les plantes, en funció dels requeriments dels propis centres. Aquest curs escolar ja s'han finalitat els treballs a gairebé totes les escoles.

1
1
Categories:
Notícies